top of page

Grafisk Design

Branding & markedsmateriell 

Grafisk design kan bestå av så mangt. Alt fra markedsmateriell til ny visuell profil til din merkevare. Jeg kan hjelpe deg med begge!

Branding består av mer enn bare logo, det handler om gi deg en visuell profil som kundene dine kan kjenne deg igjen på. Det må funke både i sosiale medier, til markedsføring, så vel som på trykk og passe til merkevarens identitet.

Markedsmateriell kan f.eks. være brosjyrer, visittkort, flyers og plakater som du kan gi til dine kunder.

Ta kontakt, så tar vi en prat om dine behov.

Asset 1_3x.png

Branding

Visuell identitet

For å lage en visuell profil til din merkevare, starter i med et kartleggingsmøte. Her finner vi ut hva dine mål er, hvem du kommuniserer ut til og hvilken stil du ser for deg i din visuelle profil.
 

Videre lager vi et moodboard som tar for seg fargevalg, typografi, bilder og innpakking, dette gjør vi for å sette stemningen for merkevaren.
 

Deretter lager jeg et logoforslag utifra mood boardet. Når vi har landet hovedlogo begynner man på de komplimentære elementene; sublogo, mønster, illustrasjonsbilder og mockups som du kan bruke i dine SoMe-kanaler.
 

Helt til til slutt samler jeg alt i en visuell profilhåndbok som du bruker som en guide videre for din merkevare.

Du er velkommen til å ta kontakt for en uformell prat om du er nysgjerrig på om jeg er den rette for deg.

Logo Jovial.png

Merch

Markedsmateriell

Skal du på stand? I et viktig kundemøte? Trenger du noe å gi ut til kundene dine? 

 

Markedsmateriell som f.eks. visittkort og brosjyrer er en superfine ting å ha med seg når man møter kunder. For det første gir du kunden noe å huske deg med, for det andre kan en god brosjyre føre til salg av det du måtte tilby.

Roll-ups er gode å ha til messer og stands. Dette lager oppmerksomhet rundt bedriften din og tiltrekker seg potensielle kunder. En roll-up er enkel å ta med seg og kan brukes flere ganger.

Trykksaker generelt vil bidra til å heve inntrykket av bedriften din og bidra til å skape merkekjennskap til bedriften din.

Er trykksaker noe for deg? Si hei så finner vi ut hva du trenger!

Referanser

bottom of page