top of page

Innholdsproduksjon

Content til dine sosiale flater

Å ha en oppdatert plattform på sosiale medier blir mer og mer viktig for deg og din merkevare. Å kunne kommunisere direkte til dine kunder vil øke synligheten av din merkevare, øke kundelojaliteten og skape gode kunderelasjoner. I tillegg til dette genererer du leads og får et verdifullt innblikk i hva kundene dine engasjerer seg i. 

 

Mye å sette seg inn i? 

 

Jeg hjelper deg gjerne med innhold til dine sosiale medier, være seg Facebook, Instagram og LinkedIn. Jeg kan gjøre deler av markedsføringen for deg eller du kan sette hele driften over til meg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, kanskje vi matcher?

pexels-vlada-karpovich-4050325.jpg

Content creating

Hvordan funker det?

Det første vi gjør når vi starter vårt samarbeid er å lage en kommunikasjonsstrategi og plan. Vi kartlegger hvem din målgruppe er, hvilke budskap vi ønsker å formidle og i hvilke flater vi har lyst å kommunisere med dine kunder. Utifra dagens situasjon lager vi oss delmål som vi jobber mot.

Så begynner det kreative arbeidet - lage innhold!

Vi finner de gode historiene, oppdaterer kunder på din hverdagen og forteller kundene hva du kan tilby av produkter og tjenester. På denne måten lærer vi kundene om din merkevare og skaper en kunderelasjon som er ekte og troverdig.

Nyttig, ikke sant?

pexels-kerde-severin-1542252.jpg

FAQ

Typiske spørsmål

Må jeg ha bilder og video fra før?

Nei - jeg hjelper deg med alt innhold, ikke bare tekst. Vi finner ut om dere trenger bilder eller video for deres markedsføring og lager innholdet deretter.

Kan du drifte hele kanalen min?

Ja! - jeg tilbyr drift av sosiale medier, slik at du kan konsentrere deg om de andre delene av bedriften. Vi har ukentlig kontakt og lager en målrettet plan for markedsføringen din.

Hvilke priser har du?

Når du forteller meg om ditt behov lager jeg en pakkepris til deg som inneholder de elementene du ønsker at vi skal ha fokus på.

bottom of page