top of page

Hei!

Så hyggelig at du har tatt turen innom her.
Dorthe heter jeg, bor i Bergen og ELSKER å være kreativ!

Møt Dorthe

Så hyggelig at du har trykket deg inn her for å bli bedre kjent med meg! Jeg heter Dorthe og bor i Bergen by. Når jeg ikke står bak kamera eller trykker på Mac´en finner du meg enten på trening eller i sofaen med en god serie eller to.

Jeg har drevet med markedsføring i 7 år og har erfaring med innholdsproduksjon, grafisk design og foto/video. Jeg digger å lage godt innhold og trives veldig med den kreative prosessen som hører med. Jeg liker å jobbe systematisk, lage gode planer og gjennomføre disse sammen med kundene mine.

Som tidligere elektriker og ingeniør innen mekaniske fag har jeg naturlig nok en del erfaring fra industrien. Dette har gjort det lettere for meg å oversette industri-isk til et mer spiselig språk for publikum.

Noen av mine kunder er blant annet PSW Group, Tess, Norges Sildesalgslag, NOFO, Vestmekaniske, Johs Sælen og Sønn, Sølvrev & Sealift Systems mm.

Ta gjerne kontakt om du vil ta en prat eller samarbeide med kjekke ting.

Dia-28.jpg

Og en liten fun fact?

Jeg elsker smågodt og italiensk
pizza med honning på!

Referanser

Her kan du se noen av mine kunder. Disse har jeg hjulpet med blant annet nettsider, fotografering, innholdsproduksjon og drift av sosiale medier.

BDS.png
logofargerBIG.JPG
PatchPSFIN3.png
Logo NSS trykkefil-01.png
TESS-Teknisk-faghandel-ORIGINAL.jpeg
VestMekaniske_logo_linje_cmyk.PNG
logo.png
Sealift_Systems_LOGO_payoff.png
bottom of page