top of page

Nettside

Lyst på en side som er lett å vedlikeholde, helt selv?

Jeg hjelper deg å lage en tilpasset nettside til din bedrift med fokus på hva du kan tilby dine kunder. Sammen finner vi den perfekte matchen for din visuelle profil og vibe, for å få et godt resultat.

Nettsidene utvikler jeg via Wix.com. Dette gjør jeg fordi det er en god plattform som er enkel for deg som kunde å bruke i ettertid. Dette er en praktisk og lønnsom løsning som gjør at du kan endre nettsiden når behovet melder seg, helt selv. Skulle du ikke ønske å vedlikeholde siden selv kan du selvfølgelig booke meg til innholdsproduksjon ved behov.

Psst! Jeg kan også lage Google Ads annonser og tolke din Google Analytcis om du trenger det.

Jobbe sammen? Send meg en melding så ser vi om vi er en match!

pexels-vlada-karpovich-4050325.jpg

Nettside

Hvordan starter vi?

Det første vi gjøre er å ha et oppstartsmøte. Vi går igjennom hva du har sett for deg, hvor mange undersider vi ønsker og hvilken layout du vil ha. Når vi har bestemt oss for et uttrykk på siden begynner jeg å designe et utkast. Når utkastet er klart kjører vi en runde med justeringer slik at du blir fornøyd.

Har du tekst og bilder selv er dette tidsbesparende for designprosessen. Om du ikke har dette klart på forhånd er selvsagt noe jeg kan hjelpe deg med.

Når den nye nettsiden er klar kobler vi den til domene ditt. I tillegg kan vi koble siden opp mot Google Analytics og Google Ads om du ønsker det.

Deretter kjører vi opplæring i bruk av wix, og vips så er du klar med nytt nettsted.

Referanser

bottom of page